Kakšna je splošna višina namestitve vratnih kljuk?

Dandanes,kljuke na vratihso pomembni majhni deli na domačih vratih.Višina vratnih kljuk je edinstvena v dizajnu celotnih vrat.Večina ljudi ne pozna višine namestitve vratnih kljuk.Ni jasno, kako visoka vgradna višina navadne vratne kljuke je najprimernejša.Poleg tega namestitvena višina kljuke vrat ni primerna za kasnejšo uporabo, kar prinaša tudi neprijetnosti.

okvir-steklo-vrata-ključavnica

V bistvu je vgradna višina kljuke med 80-110cm, kar se nanaša na vrata tukaj.Višina kljuke vrat od tal je 110cm, višina pa nekaj protivlomnekljuke na vratihje 113 cm.Seveda je višina protivlomnih vrat različnih znamk različna.Višina kljuke običajne družine je približno 1100 mm, vendar je to le približna višina.Višina družinskih članov vsakega gospodinjstva je drugačna in navade odpiranja vrat so različne.Zato je posebna pozornost namenjena nastavitvi višine ročaja vrat.

Najprej moramo upoštevati vsakogar, v kateri drži odpiranja vrat je najbolj udobno, je v višini podlakti ali druga drža, če je v višini podlakti, potem je višina kljuke vrat višina komolčnega sklepa.

Drugič, pogledati moramo višino družinskih članov.Če je višina družinskih članov previsoka, je tudi višina kljuke na vratih višja od 1100 mm, zato je za vse zelo priročno uporabljatikljuka.

Upoštevati moramo, ali je v hiši otrok, ali lahko doseže kljuko vrat, ko je sam doma, pomembno vprašanje pa je tudi, ali je priročna za uporabo.Če je višina kljuke vrat nastavljena previsoko, je otrok ne more doseči., Zelo nevarno je prinesti stol in stopiti nanj.Zato moramo pri nastavitvi višine kljuke skrbno razmisliti.


Čas objave: 29. nov. 2021

Pošljite nam svoje sporočilo: